RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У США молода проповідниця стала порнозіркою: фото і біографія красуні

У США юна проповідниця Едді Ендрюс вирішила залишити службу в церкві і влаштувалася на роботу актрисою у "доросле кіно".

Про це йдеться в матеріалі The Sun.

У виданні пишуть, що віра була в традиціях її сім'ї - батьки були дуже релігійними і дівчинка постійно відвідувала з ними церкву. Подорослішавши, вона почала проповідувати віру мормонів, однак відчула внутрішній дискомфорт. Ендрюс розповіла, що відчувала втрату своєї індивідуальності через церковні заборони. Проблемою виявилося ще й те, що дівчина лише один раз у житті займалася сексом, оскільки статеві стосунки до весілля вважаються тяжким гріхом.

У 2017 році у віці 26 років дівчина вирішила перестати ходити до церкви і поїхала до Каліфорнії. Там вона спробувала влаштуватися акторкою в кіно, а потім танцівницею. Після провалу в обох випадках Едді Ендрюс потрапила на кастинг у порнофільм і вже через два роки стала дуже популярною, отримавши в сфері прізвисько Sex Goddess - "богиня сексу".

В її родині висловили здивування вибором професії дочки, але прийняли його.

Як повідомляв "Апостроф", раніше колишню актрису Disney Беллу Торн, яка дебютувала в кіно з поміткою "18+", відзначили престижною порно-нагородою. Її короткометражку "Він і Вона" в стилі БДСМ показали на кінофестивалі в Німеччині.