RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Хворі на підлозі і "пекло" в моргах: лікарка з США розкрила страшну картину боротьби з коронавірусом, відео

Медик з Нью-Йорка розповіла, як в США борються з коронавірусом COVID-19.

Про це з The New York Times поділилася лікар Ешлі Брей.

У мережі опублікували відео, зняте реаніматологом міської лікарні Елмхерста. Брей показала, в яких умовах доводиться працювати лікарям в реанімації в розпал епідемії коронавірусу: палати переповнені, не вистачає ліжок, медичного обладнання, необхідного для лікування пацієнтів з коронавірусом в гострому стані, особливо апаратів ШВЛ - їх теж потрібно більше. Лікарні діляться обладнанням між собою.

У лікарів закінчуються засоби індивідуального захисту: доктор Брей сказала, що їй доводиться надягати на чергування одну і ту ж маску з 20 березня. Через брак захисних костюмів вірус вже підхопили десятки співробітників, від лікарів до медсестер.

За словами медика, закінчилися навіть місця в морзі, для чого до лікарні довелося підігнати авторефрижератор, де тимчасово зберігаються тіла померлих від COVID-19.

Щодня в лікарню надходять 400 нових пацієнтів 30-50 років з важкими ускладненнями.

У той же час лікарів дивує те, що Америка, прогресивна країна, але вона не може забезпечити елементарним. Нагадаємо, США зараз на першому місці за кількістю хворих у світі - 164 266 осіб.

Як повідомляв "Апостроф", відомий український лікар Євген Комаровський озвучив найгірші сценарії розвитку ситуації з коронавірусом в Україні.