RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Трампу світить програш на виборах: в його оточенні розкол

У США підходить до завершення підрахунок голосів, відданих американцями за нового президента. За останніми даними перемогу може отримати кандидат від Демократичної партії Джозеф Байден, а в оточенні чинного президента США Дональда Трампа вже радять йому готуватися до можливого програшу.

БАЙДЕН АБО ТРАМП: ХТО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТОМ США - ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ

Про це повідомляє The Washington Post.

В оточенні чинного президента США Трампа почали говорити про можливий програш на виборах і радять писати промову з визнанням поразки на виборах. Поки що таку промову не готують, хоча впродовж останніх днів радники Трампа обговорюють з ним можливість поразки на виборах.

Джерела видання в Білому домі повідомляють, що Трамп, у разі програшу, швидше за все, не буде його визнавати.

"Якщо він програє, вони (оточення Трампа - "Апостроф") чекають, що Трамп продовжить безпідставно стверджувати, як він робить протягом декількох днів, що перемога на виборах була вкрадена", - пише видання.

Наразі оточення Трампа розділилося на два табори. Члени сім'ї Трампа, що входять до одного з них, вважають, що він все ще може здобути перемогу і йому необхідно продовжувати не визнавати поразку. Друга, більш численна група радників і членів Республіканської партії, переконана, що вибори програні.

Як повідомляв "Апостроф",Байдену не вистачає всього лише 6 голосів для перемоги. Згідно з останніми даними Байден лідирує в штаті Невада, який може дати йому для перемоги рівно 6 голосів.