RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У США екстрено посадили літак через НП на борту

Кілька днів тому у США на борту пасажирського літака сталася надзвичайна подія. Один із пасажирів, який виявився запасним бортпровідником рейсу, намагався під час польоту відкрити двері авіалайнера. Літак, який прямував з Лос-Анджелеса до Атланти довелося екстрено посадити в Оклахома-Сіті, де непокірного пасажира вивели з салону правоохоронці.

Про це пише CBSLosAngeles.

Свідками інциденту стали інші пасажири, які повідомили, що чоловік несподівано через систему гучномовного зв'язку наказав усім зайняти місця і підготуватися одягти кисневі маски. Наступними його діями стали спроби відкрити двері літака. Бортпровідниці закликали пасажирів допомогти затримати та вгамувати неочікуваного "бунтівника", а сам літак пілоти екстрено приземлили у найближчому аеропорту.

Як повідомляє видання, це вже не перший неприємний випадок у повітрі. Буквально тиждень перед цим на іншому рейсі чоловік намагався увірватися в кабіну пілотів, вигукуючи: "Нам потрібно посадити цей літак".

Доктор Мо Гелбарт з Меморіального медичного центру Торранс вважає, що ці дії можуть бути пов’язані з синдромом посттравматичного стресу, спричиненого пандемією коронавірусу у світі. Щось спровокувало тих людей. Вони не намагалися викрасти літак. Щось їх до цього спонукало. Це схоже на прояв несподіваної люті у дорозі" - заявив він.

До речі, "Апостроф" писав про подібний інцидент, який стався з літаком компанії Delta Airlines, що виконував рейс Лос-Анджелес - Нешвілл. Його примусово посадили в аеропорту Альбукерке через те, що один з пасажирів намагався проникнути в кабіну пілотів.