RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Мурал на підтримку України зʼявився у Нью-Йорку

Мурал на підтримку України зʼявився у Нью-Йорку, на ілюстрації можна впізнати знакові елементи міста (Статуя Свободи, Крайслер-Білдінг і Емпайр-Стейт-Білдінг), які утворюють тризуб – герб України.

Мурал можна знайти на розі 1-ої авеню та 14 вулиці (Мангеттен), у відомому районі "Українське село", де зосереджено багато активних прихильників України.

Мурал було створено за підтримки організації "Razom for Ukraine".

"Ми створили цей мурал, щоб у креативний спосіб продовжувати тримати фокус американців на Україні" - розповідає Дора Хомяк, президентка RAZOM.

"Мурал розташований у частині Нью-Йорку, де живе багато молоді та студентів. Це також можливість для них легко передати допомогу Україні, скануючи наш QR код. А ще це нагадування, що Нью Йорк, в якому мер підняв український прапор, це місто, яке стоятиме з Україною до перемоги! Цей надзвичайний мурал - робота наших талановитих волонтерів. Від ідеї і можливості, яку принесла Марія Хорун, до створення малюнку талановитим художником Сашком Даниленком, і до безкоштовного друку українським власником друкарні Богданом Яремко. RAZOM об'єднує людей і дає можливість їм втілювати свої ідеї в життя!" - говорить Дора.

Як зазначалося, автором малюнку є український художник Сашко Даниленко.

"Маю надію, що це буде початок серії муралів по іншим містам, де існує потужний рух підтримки України. Наступний на черзі – рідний Сіетл", – написав Даниленко на своїй сторінці на Facebook.