RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Мінус кандидат: ще один конкурент Трампа знявся з перегонів

Сенатор від Південної Кароліни Тім Скотт став другим, після Майка Пенса, кандидатом, який відмовився від висування в президенти США від Республіканської партії, знявся з передвиборчих перегонів.

Про це пише Associated Press.

Читайте також: Не той Джонсон: чи зміниться американська підтримка України

Повідомляється, що Тім Скотт оголосив про завершення своєї передвиборчої кампанії в ефірі Sunday Night in America на каналі Fox News лише за два місяці до початку голосування на перших партійних зборах Республіканської партії в Айові. Ця новина стала настільки несподіваною, що у виборчому штабі сенатора дізналися, що Скотт "виходить з перегонів", у прямому ефірі шоу.

Тім Скотт родом із Південної Кароліни він обирається сенатором 2013 року. Згідно з інформацією видання, Скотт мав проблеми з рейтингами в опитуваннях, попри мільйони доларів, витрачені від його імені високопоставленими спонсорами.

Додамо, що наступні вибори президента Сполучених Штатів відбудуться 5 листопада 2024 року. Колишній президент США Дональд Трамп є лідером серед кандидатів у президенти від Республіканської партії. Найближчі до нього колишній посол в ООН Ніккі Гейлі та губернатор Флориди Рон ДеСантіс.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп розглядає вихід США з НАТО у разі перемоги на президентських виборах у 2024 році.

  • Вас також може зацікавити:

Заручники інтриг: коли США виділять гроші Україні

Джонсон готовий допомогти Україні: прихильник Трампа озвучив умови

Одним пакетом: чому Байден записав Путіна в терористи