RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

Байден і Трамп домовилися про дебати, однак є умови

Джо Байден та Дональд Трамп візьмуть участь у передвиборних дебатах, які заплановано на 27 червня. Під час проведення дебатів в залі не буде аудиторії, а опоненти не зможуть скористатися чорновими нотатками.

Про це пише CNN.

Читайте також: З думкою про Україну: навіщо Росія збирається втручатись у вибори президента США

Кандидати погодилися з правилами і форматом дебатів, запропонованими телеканалом.

Повідомляється, що дебати проведуть ведучі CNN Джейк Таппер і Дана Беш в Атланті. 90-хвилинні дебати включатимуть дві рекламні перерви.

Байден та Трамп будуть виступати на одному подіумі, а місця розташування на сцені будуть визначені підкиданням монети. Під час проведення дебатів в залі не буде аудиторії. Окрім того, кандидати не зможуть спілкуватись з представниками своїх передвиборних штабів.

Опоненти не матимуть змоги скористатися заготовленими нотатками, проте в їхньому розпорядженні будуть ручка, блокнот і пляшка води.

Нагадаємо, президентські вибори у США 2024 року заплановані на вівторок 5 листопада та стануть 60-ми виборами президента США. На чергових виборах виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати нового президента та віцепрезидента США. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників та третини Сенату.

Раніше в Білому домі також відповіли, чи скористались ЗСУ правом бити по Росії.

  • Вас також може зацікавити:

Суд в США визнав винним сина Байдена по справі 2018 року

Байден готує рішення, від якого росіяни жахнуться

Трамп заявив, що "бомбив би Москву", якби був президентом