RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Світ

Новини

20 вересня

Всі новини

Трамп почав втрачати прихильність американців після вироку про справі порнозірки

Після численних скандальних судів над Трампом, пов'язаних з виплатою грошей за мовчання порнозірці, довіра американців до експрезидента похитнулася, а ймовірність виграти майбутні вибори у 2024 році різко знизилася.

Про це йдеться у матеріалі на порталі "yahoo!news".

Так, згідно з даними свіжого соціологічного дослідження, 21% незалежних виборців заявили, що після визнання Трампа винним у справі про хабар за мовчання Стормі Деніелз, вони менше схильні голосувати за нього. Тобто, кожен п'ятий американець швидше за все не підтримає Трампа на президентських виборах у листопаді. Скандальна ситуація за участі політика має для них значне значення.

Читайте також: Трамп пообіцяв зупинити військову допомогу Україні до того, як "візьме Білий дім"

При цьому, чого й варто було очікувати, ця справа майже не вплинула на опитаних республіканських виборців. Хоча деякі республіканці зазначили, що вердикт має для них певне значення, для 41% він не є суттєвим фактором.

Нагадаємо, суд присяжних Мангеттена визнав колишнього американського президента Дональда Трампа винним за всіма 34 пунктами звинувачення у фальсифікації бізнес-звітності, висунутими проти нього у кримінальному процесі щодо “чорної бухгалтерії” в Нью-Йорку.

Раніше ми писали, що Байден і Трамп домовилися про дебати, однак є умови.

  • Вас може зацікавити:

Байден заявив про підготовку "плану перемоги" України

Які шанси у Трампа стати президентом знову: астрологиня склала прогноз до кінця року

Трамп зробив заяву про невигідність перемоги України