RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Гучний візит Трампа в Польщу: російський політик зробив заяву щодо зброї

Лідер російської опозиційної політичної партії "Західний Вибір" Костянтин Боровий вважає, що поставки озброєння США в Польщу направлені на підвищення безпеки у всій Європі.

Таку думку він висловив в бліц-інтерв'ю "Апострофу".

"Жартома або серйозно, питання про можливий наступ на країни Європи постійно розуміється в пропагандистській кампанії", - каже Боровий, додаючи: "Якщо б в Україні були ці засоби захисту, то зараз була б зовсім інша ситуація, і ми не думали б про те, як захистити Україну від агресії, яка почалась вже давно".

Політик припустив, що у відповідь на дії США Росія розгорне пропагандистську атаку з залученням кібервійськ, однак далі заяв справа не зайде.

"Путін дуже довго створював приводи для переговорів, створював напруженість там, де вона йому не потрібна. Напруженість заради напруженості. Два десятки Patriot великого значення не мають, але як відповідь на розміщення С-300 і С-400 в Калінінграді, як відповідь на можливе розміщення ракетних установок в Криму, по-моєму, дуже правильне рішення", - заявив Боровий.

При цьому він зазначив, що така кількість американського озброєння не зможе реально змінити хід збройного конфлікту.

Детальніше читайте в повному тексті інтерв'ю на "Апострофі": "Трамп привіз у Європу відповідь на російські ракети в Криму та біля кордонів ЄС - Костянтин Боровий".