RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Дохлі коти і хамство: мережі насмішило відео "потужного" виступу Росії в ООН у справі Скрипаля

В Інтернеті викликав неприхований сміх виступ постпреда РФ в Раді Безпеки ООН Василя Небензі, який розхвилювався про долю тварин в будинку отруєного колишнього ГРУшника Сергія Скрипаля та обсипав образами міністра закордонних справ Великобританії Бориса Джонсона.

Відповідні відео опублікував на своїй сторінці в Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

"Одкровення Бориса Джонсона про дохлого кота на столі, як відволікаючому від інших, маневрі, найяскравіше характеризує ті прийоми пропагандистської війни без правил, які зараз веде проти Росії Великобританія. До речі, про дохлих котів. У будинку Сергія Скрипаля в Солсбері, який, начебто як піддався зараженню, за словами його племінниці Вікторії, було два кота і дві морські свинки. Де вони зараз? Що з тваринами? Чому про них нічого не говорять? Адже їх стан це теж важливе свідчення", - сказав він.

Крім того, російський постпред не забув обсипати Джонсона завуальованими образами.

"Я б, до речі, порадив панові Джонсону прочитати і інші романи Достоєвського або хоча б ознайомитися з їх назвами (мається на увазі роман Достоєвського "Ідіот", - прим. "Апострофа"). Я сам ці назви наводити не буду", - додав Небензя.

Подібні висловлювання російського дипломата викликали бурхливу реакцію в соцмережі.

"Street-thug language in the best tradition of Khruschev" (Вуличний бандит в кращих традиціях Хрущова, - з англ., прим. "Апострофа"), "Палата номер 6", "Ахахахаха ... це *учело повторює приблизно те ж саме, що говорила Захарова. Пригадав якийсь британський ТВ-серіал. Каже, ось іде 20-й сезон, там багато видів вбивств, ми б могли зробити так, але не так голосно само як зараз ","Хоспадя! Бачите, яка добра країна Росія. Її хвилює в світі все, особливо морські свинки","Бачу замість мізків вм'ятину", "Викриває "технологію" "пропаганди" "заходу" і відразу ж сам користується цією технологією, перемикаючи тему на котів. Такий собі тролінг рівня ООН", - пишуть вони.


Як повідомляв "Апостроф", раніше Британія порівняла Росію з професором Моріарті, негативним персонажем творів про Шерлока Холмса.