RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Українка провалилася на з'їзді кандидатів в депутати Бундестагу: відео

У Німеччині другий номер партійного списку "зелених" у землі Саар українка Ірина Гайдукова була змушена залишити свої посади, тому що не відповіла ні на один з трьох ключових питань, поставлених їй на партійному з'їзді.

Про це повідомляє Bild.

Відеозапис виступу Ірини Гайдукової на партійному з'їзді "зелених" Саара став вірусним. Уродженка України виявилася не в змозі відповісти на жодне з трьох ключових запитань модератора.

На запитання про ставлення до велосипедної політики другий номер "зелених" відповіла: "Позитивно".

Питання про зв'язок захисту клімату і соціальної справедливості викликало в Ірини Гайдукової повну розгубленість. Після тривалого мовчання вона запитала, чи є у неї час подумати про це.

Також політик не знайшла слів, щоб позначити свою позицію щодо торгівлі сертифікатами CO2.

Через п'ять днів після партійного з'їзду Ірина Гайдукова звільнилася з усіх своїх офісів в Саарбрюкені, столиці Саару.

Представники політичної сили поки не оголосили, чи продовжить Гайдукова балотуватися в Бундестаг та чи залишиться "другим номером" в земельному партійному списку.

Раніше ми повідомляли, що США і Німеччина хочуть укласти угоду до серпня цього року про придушення геополітичних здобутків РФ після завершення будівництва російського газопроводу "Північний потік - 2". Обидві сторони вивчають шляхи зміцнення енергетичного сектору України та стримування російської агресії шляхом санкцій.