RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

В Боснії чоловік запустив стрім і застрелив колишню дружину на очах у доньки: фото

У місті Градачац (Боснія та Герцеговина) фітнес-тренер Нермін Сулейманович запустив трансляцію в Instagram і застрелив свою дружину, після чого влаштував стрілянину на вулиці, і вбив троє людей, а ще трьох поранив. Пізніше Сулейманович скоїв самогубство.

Про це пише боснійське видання Blic.

Читайте також: "Хочу додому у Монако": дочка генпрокурора України "втомилася" відпочивати в Європі, фото

Повідомляється, що трагедія сталася вранці 11 серпня. Сулейманович запустив пряму трансляцію у своєму профілі в Instagram, після чого вистрілив у голову дружині зблизька.

"Ось дивіться, як виглядає вбивство", - сказав він.

При цьому у приміщенні знаходилася дитина. Мабуть, то була маленька дочка Сулеймановича. Загалом трансляцію вбивства дивилося близько 20 тисяч людей. Після цього Сулейманович закінчив вести трансляцію і вирушив ходити містом, де застрелив зі свого пістолета двох громадян Туреччини - батька та сина. Потім Сулейманович поранив одного поліцейського, а також чоловіка та жінку у різних районах міста. При цьому час від часу він виходив у прямий ефір, де висловлював надію, що поранений ним поліцейський загинув, і обіцяв вбити ще більше людей. Невдовзі Сулеймановича було затримано. Але через кілька годин після цього він скоїв самогубство перед поліцейськими, які так і не забрали зброю.

Прессекретар прокуратури Тузланського кантону, в якому знаходиться Градавац, розповів, що понад 15 років тому Сулейманович уже був засуджений за замах на вбивство. Також він мав кілька судимостей за агресивну поведінку та створення загрози громадській безпеці, а також у його бік були скарги про домашнє насильство.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в результаті ракетної атаки російських окупантів на Кривий Ріг загинули мати та її донька. Дівчинці було лише десять років.

Вас також може зацікавити:

Жителька Москви здала поліції власну доньку, яка не підтримує путінську "спецоперацію": фото

Виховують трьох і більше дітей: хто з українських зірок багатодітні батьки

Ігор Балан із групи "Аква Віта" розповів про смерть доньки від загадкової хвороби