Лайм

Виховують трьох і більше дітей: хто з українських зірок є багатодітними батьками

Дехто із селебріті зовсім нещодавно знову став батьками

В українському шоу-бізнесі є чимало тих, хто, незважаючи на успішну кар'єру та популярність, завжди знаходить час для сім'ї та вважає її найціннішим скарбом у своєму житті. Про яких саме зіркових татусів і мамусь йдеться - розповімо далі.

Читайте також: Хто з українських зірок мріяв усиновити сироту під час війни, і кому це вже вдалося.

Світлана Тарабарова

Співачка зовсім нещодавно стала мамою втретє. У квітні вона народила дівчинку, яку разом з чоловіком вирішила назвати Поліною. Також артистка має двох старших дітей: сина Івана, який народився у вересні 2018 року, та доньку Марію, яка з'явилася на світ у вересні 2020 року. Виконавиця у шлюбі з Олексієм Бондарем, за якого вийшла заміж у жовтні 2016 року.

Фото: instagram

Сергій та Сніжана Бабкіни

Сергій Бабкін - багатодітний батько, оскільки разом з дружиною Сніжаною вони виховують трьох дітей: дочку Веселину, синів Артура та Єлисея. Також у музиканта є син Ілля від першого шлюбу.

У своїх інтерв'ю артист доволі часто зазначає, що сім'я для нього є найважливішим у житті. Подружжя намагається весь вільний час проводити з дітьми, плануючи гастрольні графіки таким чином, щоб часто бути вдома і якомога менше бути відсутніми.

Фото: instagram

Читайте на тему: Німець оплачує житло: як зараз живе родина Сергія Бабкіна в Німеччині.

Тарас Тополя і Альоша

Виконавці Альоша та Тарас Тополя одружилися у 2013 році. У шлюбі у пари народилося троє дітей: сини Роман та Марк, донька Марія. У період повномасштабного російського вторгнення РФ в Україну артистка разом з дітьми виїхала в США. У той час Тополя приєднався до тероборони та встиг попрацювати парамедиком. Наразі фронтмена гурту "Антітіла" разом з іншими учасниками вивели в резерв, і він більше спрямував свої зусилля на культурному напрямку.

Через війну зірковій родині вже тривалий період доводиться будувати стосунки на відстані. "За це у мене чи не найбільша ненависть до росіян… За те, що розділили сім'ї, за те, що вбивають батьків татусів і ще за те, що намагаються зробити наших дітей неосвіченими. Забирають у них освіту, можливість вчитися, здобувати знання, розвиватися, рости. Спочатку був карантин, тепер війна, і як це складно – здобувати дітям ці знання. В яких складних умовах вони зараз", - сказав артист про розлуку та про те, за що більше всього зненавидів росіян.

Фото: instagram

Тимур та Інна Мірошниченки

Пара зовсім нещодавно також поповнила ряди багатодітних батьків. Кілька тижнів тому вони офіційно стали прийомними батьками для хлопчика із житомирського дитячого будинку. Також закохані мають двох власних дітей: 5-річну Мію та3-річного Марка.

Мірошниченки розповідали, що про усиновлення думали ще до початку повномасштабного вторгнення, проте війна лише прискорила та зміцнила їхні плани. Зіркова пара стала однією із перших з представників шоу-бізнесу, хто повністю пройшов процес усиновлення та офіційно став батьками для сироти.

Фото: instagram

Читайте на theLime: У нього було інше ім'я: Тимур Мірошниченко з дружиною розповіли, чому переназвали прийомного сина.

Григорій та Христина Решетніки

Ведучий разом зі своєю обраницею одружилися у жовтні 2010 року. Закохані познайомились на роботі. У шлюбі у пари народилося троє синів: у квітні 2013-го – син Іван, у червні 2017-го – син Дмитро, у листопаді 2020-го - син Олександр.

"Ми годинами планували наше життя: хотіли побачити світ, відгуляти весілля, назвати першого сина Іваном, придбати власне житло... Як же приємно сьогодні згадувати це та розуміти, що поступово ми всі наші мрії реалізуємо", - згадувала Христина початок стосунків із Григорієм у річницю їхнього шлюбу.

Фото: instagram

Олег Скрипка

Музикант з 1997-го року перебуває у шлюбі з Наталею Сидь. У пари народилось четверо дітей: сини - Роман (н. 25 липня 2005) і Устим (н. 4 лютого 2008) та доньки - Олеся (н. 21 червня 2010) і Зоряна (н. 11 жовтня 2012).

Першою дружиною артиста була француженка Марі Рібо, з якою він прожив разом сім років. Познайомились екс-закохані під час приїзду українця в Париж на початку 1990-го. Після повернення в Україну Скрипка познайомився із Наталею, яка стала його другою дружиною.

Фото: instagram

Ольга Фреймут

Відома ведуча разом зі своїм чоловіком Володимиром Локотком виховує двох дітей: сина Валерія, який народився у травні 2016 року, та дочку Євдокію, яка народилася у червні 2017 року. Також від минулих стосунків вона має доньку Злату, яка з'явилася на світ у Лондоні. Батьком дівчини є корінний британець Ніл. Лише після народження третьої дитини стало відомо, що Фреймут офіційно вийшла заміж та взяла прізвище свого чоловіка – Локотко.

Після російського вторгнення в Україну живе у Лондоні разом з чоловіком та дітьми.

Фото: instagram

Читайте також: Відтвори собі Україну: Ольга Фреймут написала лист підтримки для українок в еміграції.

Валентина Хамайко

Ведуча разом зі своїм чоловіком Андрієм Оністратом, також віцепрезидентом Федерації тріатлону України, виховують чотирьох спільних дітей: Соломію, Михайла, Мирославу та Андрія.

Фото: instagram

Окрім того, у бізнесмена є ще двоє дітей від попередніх шлюбів: в першому з'явилась донька Віта, у другому — син Остап. Останній, як відомо, загинув на війні. "Коли він приїздив додому останній раз - він дуже змінився. Діти обліпили його з усіх боків… Я відчув те, що давно хотів бачити - взаємну любов. Він мужній герой і справжній чоловік", - коментував службу свого покійного сина у ЗСУ Оністрат.

Детальніше про загибель Остапа Оністрата – читайте тут.

Анатолій Анатоліч

Шоумен одружений із Юлією Бойко. У 2011 році у подружжя народилася донька Аліса, її хрещеною мамою стала співачка Світлана Лобода, а хрещеним батьком – автор "Студії Квартал-95" Вадим Переверзєв. 28 березня 2013 року народилася друга дочка - Лоліта. У липні 2021 року у пари народилася третя дитина. Хрещеним батьком малюка став хореограф Влад Яма, а хрещеною мамою – подруга Анатолія та його дружини Юли Ірина Федорцова.

Під час третіх пологів дружини ведучий поруч із нею. Пізніше у соцмережах він ділився своїми відчуттями: "Я вперше був присутній на пологах, і це неймовірно складно, чудово, важко, фантастично і ще купа інших епітетів. Юла, ти така сильна! Я підозрював, але тепер знаю точно. Спасибі партнерським пологам".

Фото: instagram

Олена Кравець

Акторка та ведуча Олена Кравець разом із чоловіком виховує трьох дітей - 20-річну доньку Марію та двійнят Ваню і Катю, яким нещодавно виповнилося 7 років.

Двійнят зірка "Кварталу" народила, коли їй було 39 років. В одному з інтерв'ю вона зізнавалася, що через народження дітей у її з чоловіком стосунках виникла криза. Тоді акторка говрила, що вони планували дитину, але те, що народиться двоє, - стало для них несподіванкою:

"Ми не були готові, що це буде ось так. Ми дуже хотіли другу дитину, і коли трапилася двійня, це була лавина, що увірвалася, в наше життя, і це перевернуло весь наш життєвий уклад з ніг на голову. І нас понесло, вибився ґрунт з-під ніг. Ми стали мамою й татом".

Фото: instagram

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ