RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Визнання людини Путіна про військове захоплення Криму викликало ажіотаж

Визнання постійного представника РФ при Євросоюзі Володимира Чижова про те, що в 2014 році під час анексії Криму Росія перекинула на півострів дев'ять тисяч військовослужбовців, викликало бурхливу реакцію в мережі.

Новину активно обговорюють на новинних сайтах в інтернеті.

Так, на російському порталі Lenta.ru новина зі словами Чижова зібрала понад 400 коментарів.

"Бреше він усе. Їх там не було", "Ганьба украм, 40 мільйонів країна за**ала 25 тисяч солдат", "Цікаво, коли ж вони нарешті визнають наявність російської армії і на Донбасі. Чи повинні загинуть ще кілька сотень солдатів, щоб визнали всім очевидний і вже давним-давно доведений факт?", "Площа криму — 27 тис кв км. Виходить, кожен з цих 9000 "окупував" 3 кв. км. Жах. Прям термінатори які...", "Зрозуміло, що ніхто Крим Україні не поверне. Ніхто і не скасує санкції. Так і буде поступове віддалення від Заходу і зближення з Північною Кореєю. Питання на засипку — воно того варте? Хто хотів і раніше в Крим їздив, правда?", — коментують користувачі сайту.

"Браво, Росія! Кримська операція за тобою. Не віддавай Донбас — ЛНР / ДНР і все буде ОК. На наступний День Перемоги 9 травня 2017 року, думаю, звільнимо Київ від фашистської бандерівської нечесті. А там подивися, що робити з Берліном і НАТО в цілому. Довикаблучуються!", "Скільки було треба — стільки і перекинули. Чого там Чижов задумав бісер перед ними метати! Вони це питання ще будуть сто років задавати, доки їм самим не перекинемо", "А хто їх рахував, скільки перекинули і чому вони були без розпізнавальних знаків?", "А хто просив цього Чижова щось там розповідати. Нехай років через двадцять у своїх мемуарах пише. А зараз за такі слова можна і золото мити..." — коментують новину на пропутінському сайті РІА Новини.

"Треба ж! Не збрехав однокашник-севастополець, коли в кінці лютого 2014-го, повідомив мені, що 6 тисяч вже висадилися з кораблів", "Наказу захищати Крим не було. Був тільки один наказ — вивести війська з Криму. І дав його зовсім не Путін", "Хоч 100500 тисяч. Крим — Україна. Світ не визнав переділу кордонів. Відповідно, санкції продовжаться", — коментують новину на українському сайті Цензор.

Як повідомляв "Апостроф", у березні 2015 року колишній командувач ЧФ адмірал Ігор Касатонов розповів, що РФ забезпечила в лютому 2014 року доставку в Крим російських спецпідрозділів, якi блокували там українські війська.