RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Незалежний Крим: журналіст озвучив наслідки можливої громадянської війни в Росії

Російський журналіст, військовий репортер Орхан Джемаль заявив, що в майбутньому може виникнути ситуація, коли Крим "не буде з Україною і не буде з Росією".

Про це він сказав в інтерв'ю "Апострофу".

На думку Джемаля, така модель можлива в разі початку громадянської війни в Росії.

"Ну, а чому ми не можемо розглянути таку модель? В принципі, таке теж може статися, але тільки на тлі якихось великих політичних катаклізмів, які будуть вирішувати історію Росії і України. Але ми-то якраз живемо у час, коли політичні катаклізми досить ймовірні. Так що варіант, що Крим може виявитися не чиїмось, а своїм власним - теж можливий. Якщо на даний момент це виглядає як малоймовірне допущення, то насправді в ході історичного процесу цей варіант може стати пріоритетним. Я допускаю, що в Росії може статися громадянська війна, а на її тлі повстання кримських татар, а до них на допомогу рвонуть добровольці з усіх боків ісламського світу, а російськомовні побіжать від війни і заворушень куди-небудь під Тамбов", - сказав журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", відомий російський журналіст Олександр Невзоров заявив, що переваги від володіння Росією аннексованим Кримом поступаються тим проблемам, які чекають країну.