RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Волонтери показали нові докази вторгнення Путіна на Донбас: опубліковано фото

У мережі з'явилася інформація про російського військовослужбовця однієї з бригад західного військового округу збройних сил РФ, який знаходиться на Донбасі.

Про це повідомляється на сторінці Центру волонтерів "Народний проект" у Facebook.

"Відправили на практику". Так цей "захисник російського світу" з окупаційних військ РФ і любитель селфі пояснив свою появу на українському Донбасі. В VK у Дані лише один піст - з цитатою нациста Гіммлера, одного з головних військових злочинців II Світової війни, організатора Голокосту. Такі "кумири" у рашистів", - зазначили в соцмережі.

"Даня Мельников" - один з курсантів, які проходять службу в мотострілецькому батальйоні 138-ї окремої гвардійської бригади західного військового округу збройних сил РФ. Бригада, що дислокується в селищі Кам'янка Ленінградської області РФ, але їх чомусь "відправили на Донбас на практику". У коментарях до фото Даню перепитав один з друзів: "Ти що, на Україні?". На що Даня відповів: "Так точно!", - відзначили волонтери.

Як повідомляв "Апостроф", у червні група громадянських журналістів Bellingcat оприлюднила нові докази присутності на окупованому Донбасі російської армії.