RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У РФ комуністи підтримали протести проти Путіна

В Іркутській області Росії обком КПРФ приєднався до протестів далекобійників проти системи справляння плати "Платон" і зажадав відставки "уряду Путіна-Медведєва".

Про це повідомляє місцевий ресурс "Тайга.Инфо",

Також російські комуністи висловили обурення затриманням координатора іркутського відділення Об'єднання перевізників Росії Сергія Хмельова і ще близько 40 далекобійників в Дагестані.

"Більша частина акцій ТОВ "РТ-Інвест транспортні системи" (яка збирає плату з автоперевізників) належить Ігорю Ротенбергу, сина олігарха Аркадія Ротенберга, в свою чергу тісно пов'язаного з президентом Путіним. Це змушує підозрювати корупцію в тому факті, що компанія уклала концесійну угоду з Федеральним дорожнім агентством без конкурсу", - йдеться в заяві Іркутського обкому КПРФ.

"Ми закликаємо приєднатися до страйку тих, хто ще цього не зробив <...> Побори б'ють не тільки по далекобійникам, в кінцевому результаті через підвищення цін данину пану Ротенбергу змушені платити всі трудящі Росії. Ми закликаємо підтримати виступи далекобійників", - зазначили комуністи.

Як повідомляв "Апостроф", в Дагестані для придушення протестів далекобійників пригнали бронетехніку.