RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Путіну напророкували можливість військового перевороту

Російський політолог Гліб Павловський зробив припущення щодо ймовірності військового перевороту в Росії.

Свою думку з цього приводу він висловив в ефірі радіостанції "Ехо Москви".

"Розумієте, у нас таке цікаве літо йде: постійна конкуренція, якісь стрибки, забіги на те, хто досягне більш абсурдних результатів, хто викрикне голосніше і буде помічений", - зазначив Павловський, додавши: "Так що, в кінці літа — в кінці серпня, ви ж знаєте, у нас особливий час – я думаю, ми можемо знову чекати якихось особливих подій. І, мені здається, що розігрівається цей тигель, і йому потрібно горлечко. Горлечко буде десь на початку осені, в кінці літа".

У цьому контексті він нагадав попередні роки і вказав, що люди повертаються з відпусток і бачать в країні інший порядок.

"І я думаю, що параліч влади, – а це параліч влади, яка не може запропонувати ані якоїсь змістовного порядку, ані вирішення проблем людських, а замість цього викидає весь час ці геги ексцентричні – то зі Сталіним, то з якимись новими ворогами, то яка-то знову нескінченна серія Україна, Венесуела, – вони можуть погано закінчитися. Тому що, врешті-решт, за спиною у кремлівської команди – там не кольорові революціонери, а там люди в чоботях і погонах. Тому я б не поставив дуже велику суму, що нас не чекає ГКЧП, наприклад", - вважає Павловський.

Також політолог висловив припущення, що якби Путін вирішив призначити собі наступника, це закінчилося б негайним переворотом. Він також зазначив, що позбавити волі нинішнього президента РФ може тільки його ближнє коло. І прогнозує, що якщо Путін піде на наступний термін, вони обов'язково це зроблять.

Раніше політолог Станіслав Бєлковський вказав на передумови для палацового перевороту в Кремлі.