RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Люди Навального обурили картою Росії з Кримом: опубліковано фото

Користувачів соціальних мереж обурив агітаційний плакат прихильників російського політика, засновника Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального, на якому зображена карта Росії з окупованих Кримом.

Нагадаємо, у червні 2017 року Олексій Навальний заявив, що майбутній президент Російської Федерації повинен провести "чесний" референдум у захопленому Криму. На думку політика, необхідно "реальне" волевиявлення жителів півострова, оскільки референдум, проведений в 2014 році, було сфальсифіковано.

Разом з тим, Навальний визнав, що Україна в жодному разі не визнає проведення чергового референдуму, і додав, що в світі поки немає прецедентів вирішення подібних територіальних суперечок, тому ситуація з Кримом буде залишатися незмінною.

Відзначимо, з подібною же пропозицією Олексій Навальний виступав і у грудні 2016 року. Тоді він заявив, що рішення "кримського питання" має починатися з проведення на території окупованого Росією півострова "нормального референдуму", результати якого визнала б міжнародна громадськість.