RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Брехня Путіна про невтручання у вибори у США: журналістка з РФ вказала на важливий урок для Трампа

Заява російського МЗС про те, що президент США Дональд Трамп прийняв запевнення свого російського колеги Володимира Путіна про невтручання РФ в вибори в США, є брехнею і суперечить позиції американської сторони.

Про це заявила відомий російський журналіст і публіцист Юлія Латиніна в своїй програмі на "Эхо Москвы".

"Тільки-но Трамп і Путін вийшли із зустрічі, що сталося? Тіллерсон сказав (держсекретар), що на зустрічі Трамп перше, що він запитав Путіна, це про втручання Росії у вибори. Путін як завжди відмовлявся. Тіллерсон сказав: "Ну, це він завжди каже". Перше, що сказав Лавров, вийшовши з цієї ж самої зустрічі, що Трамп запитав Путіна про те, чи втручався той в президентські вибори. Путін сказав" Ні ". І Трамп прийняв та задовольнився цим поясненням. Так? Тобто, не відходячи від каси, вибачте, збрехали", - зазначила Латиніна.

На її думку, в наступний раз Трамп подумає, чи варто йому зустрічатися з людиною, який через дві хвилини після переговорів починає брехати - хай не сам, а, через главу МЗС РФ Сергія Лаврова.

"Власне, що там сталося на зустрічі, не рахуючи ось цього от дивного квіпрокво і цієї дивної заяви Лаврова? Про що домовилися? Ось, дивіться, слідкуйте за руками, тому що тут дуже важливо не те, про що пишуть, а то, про що не пишуть", - підсумувала журналіст.

Нагадаємо, раніше The New York Times повідомило про нервовий характер розмови між Володимиром Путіним і Дональдом Трампом щодо можливого втручання Росії у президентські вибори в США.