RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Жеруть, п'ють і хамлять: в мережі розповіли про поведінку на курортах туристів з України і РФ

Туристи з України та Росії відрізняються хамською поведінкою на курортах Туреччини та Єгипту.

Про це пише користувач Наталія Юсупова на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, на курортах Туреччини вона була близько 10 разів.

"Так ці роки нічого не змінилося, наш люд все так само п'є тоннами і жере, вибачте, як з голодування. Найбільше вражали люди, які не просто заможні, а пристойно багаті і вони жеруть, жеруть, і жеруть!", - обурюється користувач.

"Кілька років тому у Франції, російські дітки з розмаху вдарили мене футбольним м'ячем в голову, в басейні. Їм сто разів робили зауваження, ну матусі ж зайняті плітками, діти роблять що хочуть, добре, що обійшлося. Підходить до мене така матуся, мабуть з Ростова родом і каже: "Ну очей ж не витік, нічого страшного." Ну мама моя не стрималася. Висловила все, що думає про них", - пише вона.

"І так ось виховую інших, особливо в літаку, коли приземлилися, підхоплюються і давай бігти і штовхатися, ну їм же першим треба вийти і плювати, що потрібно пропустити тих хто попереду. Я просто преграждаю шлях і чекаю, коли люди вийдуть)) Бачили б як хамло біснується))", - додала користувач.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі один з ресторанів змусив туристів з Латвії заплатити за 40 гривень з людини за відвідування туалету.