RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Війна на Донбасі: відомий політтехнолог пояснив зміну стратегії Путіна

На даний момент можна говорити про зміну стратегії Кремля з питання конфлікту на Донбасі.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив політтехнолог Віталій Шкляров.

"Так, це відчувається. Не знаю, наскільки це реальна історія або частина стратегії. Важко сказати. Але, судячи з медійного поля, мені здається, що так", - говорить Шкляров.

За його словами, в даному контексті не варто забувати про те, що в разі зміни ставлення президента РФ Володимира Путіна і основних російських політиків, відбудеться зміна поглядів у решті країни.

"В рівній мірі, як може легко змінитися ставлення до одностатевих шлюбів, до чого завгодно. Історія знає таких прикладів багато. Питання тільки в політичній волі і бажанні. І тут якраз багато що залежить від Володимира Володимировича Путіна", - пояснює Шкляров.

При цьому він вважає, що Захід цілком може піти на поступки Росії через втому від конфлікту. Однак це буде залежати від подій в світі і від поведінки партнерів. Але поки про це ще рано говорити.

"Поки не видно, щоб Захід збирався йти на сильні поступки, тому що і Російська Федерація не подає особливих знаків або посилів, що бажає йти на компроміс", - зазначає політтехнолог.

Детальніше читайте в інтерв'ю Шклярова "Апострофу": "Кремль влаштував ритуальні танці, а на Донбасі можливо незручне рішення - відомий політтехнолог".