RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Не тільки Україна: названі кілька страшилок, якими лякають росіян

Популярний російський блогер, публіцист Павло Пряників розповів, яке майбутнє чекає Росію.

Про це Пряників написав в своєму в Facebook.

"В останньому номері паперової "Експрес-газети" прочитав інтерв'ю члена Наукової ради при Раді безпеки РФ професора Андрія Манойло. У цього Наукової ради при СБ репутація яструбів, наприклад, як вважається, саме вони прораховували і реалізували операцію по приєднанню Криму (окупованого Криму - прим. "Апостроф"). Але в цьому інтерв'ю Манойло говорить не просто розумні, а навіть протоліберальні і сумні речі. Найголовніша загроза для РФ - внутрішня: масова некомпетентність керівників на всіх рівнях влади. у них є тільки одна позитивна якість - відданість. Бюрократія постійно вкидає в медіапростір ідею монархії в Росії, що дасть можливість побудувати станове суспільство з власною незмінністю. Це дуже небезпечна тенденція", - пише Павло Пряників.

Далі, як зазначив блогер з посиланням на професора Андрія Манойло, Росія залишиться без союзників.

"Ми не потрібні Китаю. Розраховувати на нього не можна. Ми втратили Індію і як союзника, і як покупця зброї. Індія пішла до США. Ніяких союзників у Росії більше немає. Ми одні", - уточнив Павло Пряників.

Також, за його словами публіциста, зміни торкнуться і інших країн.

"Трамп швидше за все почне війну КНДР. Тільки так він зможе уникнути імпічменту (воюючих президентів зазвичай не знімають). Росія домовилася з Україною про врегулювання на Донбасі в 2018 році (мабуть, мається на увазі введення миротворців туди і поступова реінтеграція "ЛДНР" в Україні). але США невигідний навіть такий світ У. і РФ. до весни буде ще одна ескалація конфлікту, аж до війни. Наступний "майдан" буде в Білорусії. Після того як піде в Лукашенко, Білорусія піде з орбіти РФ", - резюмував Павло Пряників.

Раніше популярний російський блогер, Павло Пряників висміяв дороги, які знаходяться в російській Карелії, на території, що колись належала Фінляндії.