RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Путін - цар: мережі здивувала несподівана заява чоловіка, який втратив сім'ю під час пожежі в Кемерово

Бізнесмен Ігор Востріков, який заявляв про сотні загиблих на пожежі в кемеровському торговому центрі "Зимова вишня" і втратив п'ятьох членів своєї сім'ї, шокував мережу, назвавши президента Росії Володимира Путіна царем.

Відповідне відео виступу кемеровчаніна опублікував на своїй сторінці в Facebook блогер Олександр Тверський.

"А з приводу Володимира Володимировича (Путіна, - прим. "Апострофа") ви прекрасно знаєте, що - назвемо прямо - він у нас не президент, а цар. Повна влада, добре це, чи погано. Напевно влада повинна бути сильною", - сказав він.

Ці слова викликали бурю обурення в соціальних мережах.

"Господи. Ну чим його могло застрахати ФСБ? Чого боятися тому, у кого найстрашніше вже сталося? Ні, це вже діагноз :(", "Йому походу як треба промили мозок, раз він настільки змінився. У людини сім'я зникла, а він поводиться так, ніби 100 рублів втратив"," Розумієш, навіть заживо палаючі діти, його рідні діти нічого в ньому не підняли, то про що мова? Їх нічого не пройме", - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі опублікували відео з банкету російських працівників культури в середу, 28 березня, незважаючи на траур за жертвами в Кемерово.

Нагадаємо, в результаті пожежі в ТЦ "Зимова вишня" в Кемерово офіційно загинули 64 людини.