RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Як завжди 37й": в мережі обурилися звільненню російської стюардеси, яка назвала Калінінград Кенігсбергом

У Росії через скарги викладача МДУ, який почув як під час рейсу Москва-Калінінград екіпаж назвав місце призначення Кенігсбергом, була звільнена стюардеса.

Про це повідомив офіційний Twitter акаунт "Аерофлоту".

За словами декана Вищої школи телебачення МДУ Віталія Третьякова, стара назва Калінінграда прозвучала під час оголошення інформації про політ на англійській мові. На це він поскаржився "Аерофлоту" на своїй сторінці в Twitter, а через деякий час прийшла відповідь від російської компанії, в якому йому "дякували" за пильність і повідомляли про звільнення стюардеси.

У коментарях багато користувачів обурилися як рішенням про звільнення, так і доносом Третьякова.

"Як завжди 37й", "Пишайся, ти звільнив дівчинку - стукачок", "В 30-ті роки така падаль як ти писала доноси на сусідів, щоб просунутися по службі або зшакалити майно репресованих. Вертухай до мозку кісток", "Це ж такі як ви доноси на сусідів писали за політанекдоти?", - не соромляться у висловах коментатори.

Нагадаємо, не так давно російський журналіст Максим Горюнов переказав розмову з одним з російськомовних громадян Литви, який вважає що литовців треба було депортувати так само, як і німців з Калінінграда (колишнього Кенігсберга).