RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Це і є ваша країна: відомий журналіст докладно описав фашистські звичаї в нинішній Росії

Відомий російський журналіст Аркадій Бабченко, замах на життя якого нещодавно відбувся в Києві, на декількох прикладах показав всю суть нинішньої Росії.

Про це він написав у своєму Facebook, коментуючи відео жорстоких тортур співробітниками виправної колонії в'язня в Ярославській області.

"Це і є - Росія. І вона ні ким не захоплена. Вона ось така ось. Де все *іздят всіх. Де звичайна людина б'є іншу людину, а потім звичайні молоді хлопці беруть цю звичайну людину, розстеляють його голим на столі і методично, зосереджено, розривають йому вени на ногах кийками, п'ять хвилин, десять хвилин, витирають піт, змінюються, і - *іздят, *іздят, *іздят. Я не буду викладати це відео, я не люблю дивитися, як б'ють людей. Я бачив це багато-багато разів. На власні очі. Я сам через все це пройшов. А потім ці хлопці йдуть додому, обіймають детей, обіймають дружину, і викладають з сином фотографії в "Однокласники". Хороші люблячі батьки з синами на прогулянці", - пише журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Бабченко жорстко висміяв реалії Російської Федерації на прикладі НП зі омелюхами в Новосибірську.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР