RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Пам'ятник терористові: в мережі обговорюють депресивне фото з дітьми в Росії

У мережі показали моторошне фото, на якому діти з автоматами стоять на почесній варті біля пам'ятника радянського чекіста і "ката Сталіна" Фелікса Дзержинського.

Відповідне фото з постом опублікував користувач під ніком Wasiliy.

"РОСІЯ .... 21-е століття ... Пам'ятник давно забутого терориста Дзержинського, поруч підлітки з автоматами, автозак і убита під коло життя! Ось і всі перспективи загниваючої країни.....", - написав він.

Під постом з'явилися саркастичні коментарі.

"Юні жерці з інструментами жетвоприношення в ритуалі хвали одного з верховних жерців культу сатанізму. Тільки в давнину були ножі і фотоапаратів не було", "Краще б граблі двом колорадским личинкам дали замість АК. В цьому і вся суть узкогоміра - жити в лайні, але з автоматом на перевагу", "Пам'ятник усіма забутого терористові, пацани з автоматами, автозак і Россіюшка навколо... Для повноти картини: ... і берізки", "До боротьби за справу Сталіна-Путіна будь готовий!", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в непідконтрольних української влади Донецьку помітили пам'ятник радянському політику і революціонеру Володимиру Леніну, який потрапив під своєрідну декомунізацію.