RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

У Росії поету-канібалу дали великий тюремний термін: фото

20 листопада Новгородський обласний суд виніс рішення у кримінальній справі стосовно жителя Валдаю Дмитра Лучіна - поета, який в 2016 році номінувався на національну премію, визнали винним у вбивстві жінки, вчиненому з особливою жорстокістю.

Суд засудив його до 19 років колонії суворого режиму, також він зобов'язаний відшкодувати моральну шкоду синові жертви, виплативши 1,5 млн рублів, пише mk.ru.

Як уточнили в регіональному управлінні СК РФ, справу розслідували більше року. Зокрема, було встановлено, що 22-річний Дмитро Лучін познайомився в соціальній мережі з 45-річною жінкою. У ніч на 9 березня 2017 року прийшов до неї додому, де між ними виникла сварка, під час якої молодий поет забив її до смерті.

Як уточнили слідчі, сварку він спровокував спеціально, оскільки запланував вбивство заздалегідь.

Підозрюваний був затриманий через кілька годин після злочину. При огляді місця події криміналісти "виявили явні ознаки канібалізму". Більш того, на стіні в квартирі він написав кров'ю новий вірш:

"Чисту душу хочу я все більше, більше, ніж милого тіла, адже оргазм від душі завжди йде довше, а від тіла годину два і згоріло".

Пізніше лірик зізнався: "Я зібрав кров в келих і думаю: дай спробую. Мозок мені теж до смаку припав. І я ще раз його спробував". Судово-психіатрична експертиза визнала Лучина осудним. Вирок у силу ще не вступив, тому захист може його оскаржити.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про смерть одного з найжорстокіших маніяків України.