RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Росії осоромилися з фото в честь святкування Дня Перемоги

У Росії запустили офіційний сайт святкування 75-річчя Перемоги та в перший же день осоромилися з фото на одній зі сторінок.

Про це повідомляє російський блогер Рустем Адагамов в Facebook.

"Автори офіційного сайту святкування 75-річчя Перемоги, який сьогодні почав роботу, впали лицем в гній прямо відразу, приліпивши на сторінку про оборону Москви фоточку з німцями на танках. Тільки потім, після дружньої критики в соціальних мережах, замінили картинку на більш відповідну по сенсу", - звернув увагу Адагамов.

"Фрейд не спить!", німці відзначатимуть 71 річницю поразки фашизму і початку нового, демократичного, ситого, благовлаштованого, щасливого життя ... кожному своє ...", "Ну, так останні опитування показують, що німці воювали в союзі з росіянами проти американців і англійців. Все нормально","Щороку такі ляпи - на 9.05, на 23.02 ... в інеті якось публікували підбірку листівок /картинок з німецькими тиграми і мессершмітами, що рвуться в бій за батьківщину", - пишуть в коментарях.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Росії осоромилися з відео страти сирійця найманцями ПВК "Вагнера". З'ясувалося, що скандальний запис зі стратою людини виявилася фотошопом.