RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

А могли і Україну приплести: мережі повеселила розкриття "таємниці" коронавірусу на росТВ

На російському телебачення в сюжеті про коронавірус в Китаї побудували дивний логічний ланцюжок, щоб зв'язати його поширення з президентом США Дональдом Трампом, викликавши цим здивування в соцмережах.

Сюжет, автор якого "незаперечно доводить" зв'язок між коронавірусом і президентом США, був показаний на Першому каналі російського телебачення.

На думку російського журналіста, зв'язок поширення хвороби з Дональдом Трампом полягає в слові "корона", яке присутнє в назві коронавірусу. Як відомо, до свого обрання президентом Трамп був відомий як засновник Всесвітнього конкурсу краси, на якому він роздавав корони переможницям. Саме це, на думку росТВ, безсумнівно вказує на президента США як на винуватця епідемії смертельної хвороби, яка повинна послабити Китай як головного конкурента на світовому ринку.

"У порівнянні з ними Петросян був занудним документалістом!))))", "Дивно, як вони сюди ще Україну не приплели."Коронабандеравірус"- створений ворогами Расеюшкі матінки! З метою пригнічення і поневолення Великої Росії і братів наших менших - китайців" , - коментують дивний сюжет в соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф", в аптечному кіоску міста Феодосії в окупованому Росією Криму пропонують не тільки профілактику, але і лікування смертельного коронавируса 2019 nCoV, який поширюється з Китаю.