RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Росії прокурор по-звірячому вбив свою дружину і закопав її на дачі, фото

Екс-прокурор з Північної Осетії Ігор Чельдієв вбив свою дружину, а тіло закопав на дачній ділянці.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Підйом".

Ірина Боженко - цивільна дружина Чельдієва - зникла ще на початку січня. Тоді правоохоронці уважно оглянули будинок і дачну ділянку прокурора, але нічого підозрілого не знайшли. 13 лютого співробітники поліції провели повторний обшук і звернули увагу на невеликий пагорб землі за дачним будинком. Все вказувало на те, що землю копали недавно.

Під тиском доказів Ігор Чельдієв зізнався, що на цьому місці закопав тіло Ірини. Спочатку чоловік стверджував, що жінка невдало впала, вдарилася головою і померла. Але судово-медична експертиза показала, що потерпіла померла від важкої черепно-мозкової травми. Як з'ясували слідчі, Чельдієв під час сварки вдарив її камінною кочергою по голові.

Нагадаємо, що Ігор Чельдієв працював старшим прокурором відділу з нагляду за виконанням законів про федеральну безпеку. Він стежив за діями регіонального управління ФСБ.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, влітку 2019 року в мережі було опубліковано відео вбивства чоловіка в Москві із застосуванням холодної зброї, користувачі упізнали в убитому бойовика незаконних збройних формувань Донбасу. А в сибірському місті Омськ дев'ятикласниця вбила свою 43-річну матір, коли та застала її в ліжку з коханцем.