RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Мінську затримали соратницю головної опонентки Лукашенка на виборах: що відбувається

У суботу, 8 серпня, напередодні голосування на виборах президента Білорусі, в Мінську затримали члена об'єднаного штабу кандидата в президенти Світлани Тіхановської Марію Колесникову. Її повезли в Центральне РУВС Мінська.

Про це повідомляє Sputnik Білорусь.

Колесникову затримали в суботу ввечері біля об'єднаного штабу, який знаходиться в одному з будинків по вулиці Віри Хоружей в Мінську. За інформацією очевидців, її повезли в Центральне РУВС Мінська.

Марія Колесникова була керівником штабу екс-кандидата Віктора Бабарика, після відмови в реєстрації її кандидата вона увійшла в об'єднаний штаб кандидата в президенти Білорусі Світлани Тіхановської.

Як повідомляв "Апостроф", в суботу вдень була затримана керівник штабу Тіхановської - Марія Мороз. Її затримали біля входу в штаб і супроводили спочатку у Фрунзенське РУВС, а потім перевели в ЦІП на Окрестіна. Офіційний представник ГУВС Мінміськвиконкому Наталія Ганусевич підтвердила, що Мороз затримана в рамках адміністративного процесу.

Нагадаємо, раніше кандидат на пост президента Білорусі Світлана Тіхановська, яку називають головною конкуренткою чинного глави держави Олександра Лукашенка, розповіла, що отримала телефонний дзвінок, в якому невідомий чоловік погрожував їй в'язницею і відібранням дітей.