RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Прийшов підтримати тата: на мітингу в Мінську помітили Миколу Лукашенка

У неділю, 16 серпня, в Мінську на площі Незалежності відбувся мітинг на підтримку Олександра Лукашенка, на якому помітили молодшого сина Лукашенка Миколу.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу Baza.

Мітинг на підтримку Олександра Лукашенка відбувся біля Будинку уряду на площі Незалежності. 15-річного підлітка на акції помітили поряд з охоронцем президента. Лукашенко-молодший був одягнутий у піджак, білу сорочку і сонцезахисні окуляри.

Про Миколу Лукашенка відомо, що він народився 31 серпня 2004 року. Хто саме є його матір'ю, невідомо. Сам Олександр Лукашенко розповідав, що матір Колі працює лікарем. Микола Лукашенко - єдиний з родини президента Білорусі, хто регулярно з'являється разом з ним на публічних заходах.

Як повідомляв "Апостроф", 16 серпня в Мінську на площі Незалежності на мітингу президент країни Олександр Лукашенко вперше після жорсткого придушення масових протестів в країні виступив перед білорусами і закликав їх зберегти країну і свої родини.

Під час свого виступу Олександр Лукашенко згадав 90-ті роки і кризу в Білорусі, побачив у протестах на вулицях країни вплив Заходу і організаторів з-за кордону, а також погрожував білорусам втратою країни.