RU  UA

Успіхів немає, але все за планом: експерт назвав причину мовчання Путіна про перебіг війни

Президент росії володимир путін не згадує у своїх виступах про успіхи "спецоперації" в Україні, оскільки йому нема чим хвалитися. Якби російська армія чогось досягла на війні, про це говорили б скрізь.

"Нема чим хвалитися. Що розповідати? Про денацифікацію – це максимум, що він може. Чим хвалитися? Нема чого сказати. І 9 травня власне що йому було розповідати? Що якихось успіхів приголомшливих досягли? Що в Києві на Банковій Медведчук замість Зеленського? Що розповідати? Практично нема чим хвалитися, тому так здавлено публічно путін висловлюється з приводу "операції" щодо досягнень та її результатів" , - заявив Фейгін.

За словами громадського діяча, якби кремль мав чим похвалитися, про ці досягнення трубили б скрізь.

"Все, що ми чуємо, - це "все йде за планом". Ми тут як би маємо план, він реалізовується, все йде за планом. Немає жодних реальних досягнень цієї так званої "спецоперації" з урахуванням дикості, якою супроводжують її виконання та вирішення всіх цих поставлених завдань. Хвалитися нема чим, тому путін і мовчить. Якби справді були реальні військові успіхи, вони би трубили нескінченно, скрізь, де могли б", - зазначив Фейгін.