RU  UA

Вбивство дочки Дугіна: в Росії вказали на дивний аспект

Українські спецслужби не причетні до вбивства доньки ідеолога "русского міра" Олександра Дугіна – Дарії. У той же час, той факт, що на момент інциденту всі камери на парковці були відключені, може говорити про втручання деяких російських структур.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив російський політик та громадський діяч Геннадій Гудков.

"Там ось кажуть зараз, хто відключив камери на парковці? А хто відключив камери на парковці? Вони там були, але чомусь у цей момент вони виявилися відключеними. А хто їх там міг відключити? Я розумію, що за нашого безладу їх міг відключити хто завгодно. Вона може вийти з ладу, може загубитися інтернет, все що завгодно може бути. Але в цілому, камери були відключені саме в момент цього вибуху, посадки. У цьому сенсі це непряма ознака, яка, можливо, свідчить про те, що це вбивство було не випадковим і підготовленим досить серйозною структурою, яка має відношення до держави або державних правоохоронних органів", - пояснив Гудков.

За словами політика, ми можемо підозрювати цю версію та бізнес-розбірки. Однак Гудков виключив би версію щодо причетності українських спецслужб.

"Це занадто дорого, довго, і це дуже складний злочин. І дуже ризиковано наражати на ризик, якщо є агентура, свою агентуру. Простіше послати стрілка, який вистрілить в лоб кому потрібно і тихо сховається. Він наодинці може діяти. Тому я не вірю, що це спецслужби українські. В Україні, я знаю, відхрестилися вже від цієї історії", - резюмував політик.