RU  UA

Шойгу будуть публічно "бити": експерт розповів, як позначиться провал РФ у Харківській області на керівництві армії

Російське окупаційне військо зазнало поразки на Харківщини внаслідок успішного контрнаступу Збройних Сил України, у чому публічно звинувачують главу Міноборони країни-терориста РФ Сергія Шойгу.

Про це в етері Апостроф TV повідомив політтехнолог Михайло Шейтельман.

Поразки на фронті, втрата імпульсу на полі бою, нестача ресурсів та проблеми з логістикою російських окупантів накладають відбиток і на боротьбу російської еліти: сектераря Радбезу РФ Патрушева, путінських соратників братів Ковальчуків, міністра оборони Шойгу, інших військових.

"Говорячи про "боротьбу з пияцтвом", нібито затіяну Путіним, можна сказати, що верхівка РФ більше вживає наркотики, а не алкоголь, наркотики навіть возять диппоштою з Південної Америки", - сказав Шейтельман.

За його словами, зараз Путін заляканий і загнаний у кут, оскільки він навіть побоявся приїхати в Ізюм, аби підняти моральний дух окупантів, що могло б навіть змінити хід війни.

"Якби Путін після захоплення Ізюма російськими військами приїхав туди особисто, щоб підняти моральний дух окупантів, на мою думку, це могло б навіть змінити хід війни, бо Ізюм набув би певного сакрального значення для ворога. Але він цього не зробив, злякався, і натомість зараз загнаний в кут – Захід тепер цього не боїться, хоча кремлівський наратив про звіра, загнаного в безвихідь і готового атакувати – досить вмілий", - зауважив політтехнолог.

Крім того, після поразки окупантів у Харківській області російського міністра оборони Сергія Шойгу добивають усіма силами.

аніше це були "зливи" через анонімні джерела, телеграм, а зараз це робиться відкрито – критикує Шойгу навіть Кадиров, Дума викликала міністра на парламентські слухання. Але звільняти Шойгу не будуть, лише публічно "бити" – і це робитиме не Путін, а інші люди. Та й міняти когось під час кризи диктатор не любить – він зробить це потім", - пояснив Шейтельман.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що міністра оборони РФ Шойгу усунули від керівництва так званою "спецоперацією", тобто повномасштабною війною.