RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Головне – прокладки та тампони: як мобілізованих росіян готують воювати в Україні

Російським "частково мобілізованим", очевидно, дуже не солодко доведеться на війні в Україні.

У відео, яке гуляє російськими телеграм-каналами, жінка у військовій формі у казармі інструктує російських новобранців, пояснюючи, з чим доведеться зіткнутися "гарматному м'ясу".

Вона радить їм брати із собою свої спальні мішки та каремати, бо спати доведеться "де вийде". А на резонне питання про речове забезпечення, жінка одразу відповіла, що треба буде мати своє, оскільки російська армія не зможе забезпечити всім необхідним. "Наших мужиків ми самі всім укомплектовували", – розповіла вона.

З медициною, як з'ясувалося, в армії РФ справа теж не дуже. Потрібно брати свої ліки від розладу шлунка та перекис водню, тому що в медчастині на всіх ліків не вистачить. "Автомобільні аптечки потрошіть", - розкрила призовникам жінка-військовий місця, де ще можна виявити джгут Есмарха.

Крім того, вона наказала зляканим призовникам запастися жіночими прокладками як устілками для взуття та тампонами, як корком. Тампон, за її словами, увійде в кульовий отвір, розбухне та зупинить кров. "Мужики, я це ще з Чечні знаю", - заявила досвідчена служива перед строєм, додавши, що їм самим потрібно про себе подбати.

Обережно, у відео ненормативна лексика!

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чому Путін говорить одне, а військкомати роблять інше.