RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Випадкові люди: ЗМІ дізналися, кого зібрав Путін для масовки на новорічному зверненні

Вітаючи свій народ із Новим роком, Володимир Путін зібрав навколо себе, буцімто, російських військових – ЗМІ провели журналістське розслідування та дізналися, хто насправді ці люди.

Про це повідомляє evocation.info.

Так, уперше за довгий час, російський диктатор у новорічному привітанні знімався не на тлі Кремля, а поряд із російськими окупантами, яким вручав нагороди за їхні злочини в Україні.

Читайте також: ”На Новий рік бомбив”: Байден про “перемир'я” від Путіна

Так, деякі дійсно брали участь у так званій "СВО", інші вже не вперше були помічені як масовка біля Путіна. ЗМІ зазначають, що всі вони пройшли жорсткий карантин та здали всі необхідні аналізи.

Журналісти встановили, що більшість учасників масовки змінили імена в соцмережах, закрили профілі або видалили їх, проте інформацію про них все одно вдалося дізнатися.

Зокрема, громадськість зацікавила блондинка, адже її вже неодноразово бачили в кадрі в різних амплуа – то як продавщицю морозива, то рибалку, то паломницю, а то й взагалі депутата-єдинороса.

Але все ж таки ця жінка насправді існує – її звуть Ганна Сидоренко і вона очолює медичну службу 71-го мотострілецького полку (в/ч 16544, ст. Калинівська, Чеченська республіка). Здобула орден мужності за участь у "спецоперації".

Також є ті, хто пішов на війну від початку повномасштабного вторгнення, а також ті, хто воює з 2014 року. Так, Анатолій Михайленко проживав у Донецьку, займався музикою і до війни відношення не мав доти, доки "владу" не захопили. Після цього він приєднався до російських військ, за що отримав орден мужності.

Видання звертає увагу, що кілька персонажів із масовки максимально не публічні, інформації в інтернеті про них немає. Серед них підполковник Моргунов Роман Анатолійович, майор Савон Олександр Віталійович, молодший сержант Слєпнєв Іван Борисович, підполковник Уваров Максим Вікторович та рядовий Пірбудагов Казим Абдулбасирович.

Раніше ми писали, що на фото з Путіним помітили одну й ту саму масовку.