RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

28 вересня

Всі новини

Навіть не мільйон: розвідка дізналася, яку армію хоче набрати Росія

Країна-терористка Росія планує створити двохмільйонну армію для забезпечення стратегічного резерву. Для цього Кремль збирається провести чергову хвилю мобілізації і вже активно облаштовує навчальні центри.

Про це повідомили в ГУР Міноборони.

За даними воєнної розвідки України, Росія, імовірно, найближчим часом оголосить про проведення нової хвилі мобілізації населення з метою залучити до ЗС РФ ще 500 тисяч росіян.

Читайте також: Не тільки хворих: у Росії вирішили забирати на війну "недоторканну" категорію чоловіків

Під час попередньої мобілізації до окупаційно-терористичного війська потрапили 300 тисяч осіб, яких після кількаденної підготовки направили в зону бойових дій повномасштабної війни.

Зараз у Росії вносять зміни у закони, які регламентують проведення мобілізації, готують навчальні центри. Це свідчить про бажання Кремля створити двохмільйонну армію і мати стратегічний резерв на тлі величезних втрат у війні проти України.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що найвище військове керівництва країни-агресорки РФ готується до військових реформ у 2023 році, деякі з яких пов'язані зі збільшенням чисельності армії.

Також "Апостроф" пояснював, що означає призначення Герасимова на посаду командувача окупаційного війська РФ в Україні та зміщення Суровікіна.