RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Навіть змова не потрібна: відомий росіянин озвучив сценарій ліквідації Путіна

Відомий російський журналіст і телеведучий, що втік із Росії до Туреччини Гліб П'яних впевнений, що російського диктатора Володимира Путіна, на арешт якого МКС видала ордер, ліквідує своє ж оточення, ймовірно, співробітники Федеральної служби охорони РФ, яких допущено до нього.

Про це П'яних повідомив в етері Апостроф TV.

Читайте також: Переворот і бунт: розвідник вказав на швидкий крах Росії

"Я також певен, що його ліквідують свої. Відставні генерали та служби ЦРУ можуть таке говорити. Ось зараз втік з охорони Путіна Гліб Каракулов і він розповідає, що у Путіна здоров'я міцне, всі на карантині, у Путіна камера якась, труна з музикою. Це просто дитячий садок, смішно. І один із його меседжів - що режим міцний і дуже важливо, що всі охоронці – фанати Путіна, для них він прямо кумир і таке інше. А я не вірю", - зазначив журналіст.

Він знає, що за кожним співробітником ФСО РФ, якого допущено до Путіна, пильно стежать ще п'ять "фсошників". Тому важливо не проговоритися і навіть поглядом не видати свої сумніви з приводу війни та ЗС РФ. Водночас в охорону Путіна набирають "не дурнів", каже П'яних, тому до них не могло не дійти, що вже рік відбувається у країні.

"Один з них може дістати пістолет на зміні і в лобешник товаришу Путіну вистрелити. Після цього, звісно, його вб'ють, але він стане героєм усієї планети, розумієте? Така штука дуже можлива. Напевно, за цими хлопцями дуже пильне стеження. Але саме один, одинак – не змова, не всі генерали, охоронці, ФСБ та Патрушев влаштують проти Путіна змову, а хтось один. Якби він ще й вижив, це було би взагалі чудово", - наголосив російський журналіст.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Путіна приберуть, а Патрушев скаже "хлопці, відповзаємо від України" - відомий журналіст

  • Вас також може зацікавити:

Коли в Україні закінчиться війна і Путін отримає вирок: мольфарка назвала рік

Оточення Путіна вже планує його смерть або капітуляцію – відомий екстрасенс

Аплодисментів не дочекався: Путін осоромився під час зустрічі з послами