RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Аплодисментів не дочекався: Путін осоромився під час зустрічі з послами

Обвинувачений у військових злочинах президент РФ Володимир Путін, який наприкінці квітня може відвідати Туреччину, осоромився після прийому вірчих грамот у послів 17 країн. Диктатор відверто чекав на оплески, але вони так і не прозвучали.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал Sota.

Під час церемонії Путін та іноземні посли знаходились у різних кінцях зали у Кремлі. Після прийому грамот він побажав дипломатам "усіляких успіхів", і вичікувально подивився на них, проте вони ніяк не відреагували. Тоді Путін знову натякнув, що збирається йти.

Читайте також: Це вже кінець: Путін розбудив сонне царство, яке знесе Росію

"На цьому церемонія, на жаль, у нас закінчується, тому що санітарні обмеження досі діють, нам не вдасться з вами поговорити особисто, але під час вашої роботи, певен, така можливість ще неодноразово представиться", - сказав диктатор.

Після цих слів він знову попрощався і знову в очікуванні оплесків глянув на послів. Однак їх не пролунало, тільки деякі з дипломатів кивнули йому головою.


Як повідомляв "Апостроф", "лояльна" до РФ країна з пострадянського простору - Вірменія, приєдналася до 123 держав, які ратифікували Римський статут і будуть зобов'язані заарештувати Володимира Путіна згідно з ордером, виданим Міжнародним кримінальним судом.

  • Вас може зацікавити :

"Цар" вже не той: психолог порівняв кадри з двійниками Путіна

"Оцінили нашу роботу": оточення Путіна відреагувало на рішення МКС

Є реальна перспектива: Зеленський про ордер МКС на арешт Путіна