RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Підемо на Москву": у Ростові Пригожин у компанії із заступником міністра оборони РФ висунув вимоги

Голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин зустрівся в Ростові із заступником глави Міноборони для обговорення "помсти" військовому топкерівництву РФ.

Кадри переговорів були опубліковані у Youtube.

Уточнюється, що Євген Пригожин у Ростові-на-Дону зустрівся із заступником глави Міноборони РФ Юнус-Беком Євкуровим. Глава ПВК "Вагнер" пригрозив, що найманці блокуватимуть Ростов і здійснять "похід" на Москву, якщо вони "не отримають доступу" до міністра оборони Сергія Шойга та начальника Генштабу Валерія Герасимова.

Читайте також: Переворот Пригожина: у передчутті громадянської війни

Пригожин попередив заступника глави Міноборони РФ, що блокада Ростова-на-Дону продовжуватиметься доти, доки до них на переговори не приїде начальник Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов. Якщо він відмовиться - ПВК "Вагнер" буде змушена вирушити до Москви. Примітно, що під час зустрічі у Пригожина на обличчі видно садни.

Юнус-Бек Євкуров – російський топвоєначальник, який має безпосереднє відношення до повномасштабного вторгнення ЗС РФ до України. Офіцер знаходиться в санкційних списках багатьох країн. Євкуров неодноразово потрапляв у скандали. Так, навесні 2022 року заступник голови Міноборони, відвідуючи військовий госпіталь і спілкуючись із пораненими солдатами, побажав одноногому єфрейтору "швидше стати на ноги".

Раніше ми розповідали що на вулицях Ростова з'явилися війська та БТРи.

Вас може зацікавити:

"Снаряди прийшли": Росія вдарила по найманцям "Вагнера", відео

Чи буде військовий переворот? Пригожин відреагував на обстріл найманців "Вагнера"

Чи готується переворот? У Росії відбуваються дивовижні події