RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Кадиров дочекався кінця "заколоту" Пригожина і видав цікаве пояснення демаршу "вагнерівців"

Вірний васал Путіна Рамзан Кадиров, елітний полк якого під час короткотривалого російського бунту так і не дійшов до захопленого "вагнерівцями" Ростова-на-Дону, вельми своєрідно пояснив причини заколоту.

Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

За словами глави ТікТок-армії, причиною всьому стало земельне питання.

Читайте також: Знялися і кудись поїхали: бійці Кадирова несподівано зникли з фронту

"Я розмовляв із Пригожиним, переконував його залишити бізнес-амбіції та не змішувати їх із справами державної ваги. Думав, що він почув мене, а виявляється, ця злість у ньому весь цей час тільки зростала. Ланцюжок невдалих угод у підприємництві викликав у бізнесмена приховану і тривалу образу, що досягла піку, коли влада Санкт-Петербурга не надала його дочці бажаної земельної ділянки. Зарозумілість однієї людини могла призвести до таких небезпечних наслідків і втягнути в конфлікт велику кількість людей", - написав Кадиров.

Він пафосно закликав вагнерівців бути тверезими у своїх рішеннях та думати про майбутнє країни, зазначивши, що бунт би мав наслідки, включаючи знищення усіх причетних до нього.

Нагадаємо, ввечері 24 червня у результаті переговорів із невизнаним президентом Білорусі Олександром Лукашенком, за погодженням російського диктатора Володимира Путіна, керівник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин погодився зупинити наступ на Москву.

Вас може зацікавити:

Кадиров проти Пригожина: як одна ракета посварила двох бойовиків Путіна

Пригожин готував переворот із квітня: випливли цікаві подробиці про ПВК "Вагнер"

На Запоріжжі "кадировці" ґвалтували дітей: розповідь полоненого росіянина