RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Гарні новини ще будуть: партизани розповіли про "крота" в московській ППО

У 820-му головному центрі попередження про ракетний напад у селі Тімонове Московської області довгий час служив український "крот".

Про це повідомляє військовий рух "АТЕШ".

Читайте: Навіщо в Москві встановили ППО на дахи будівель: експерт назвав три причини

Центр має попереджати про пуск на РФ ракет, насамперед ядерних. Крім того, в/ч 26302 також відслідковує пуски російських ракет, як бойових, так і навчальних, після чого видає цілевказівки власній системі ППО.

Повідомляється, що агент уже залишив територію Росії. "З огляду на його посаду, ми отримували інформацію про стан усіх окремих радіовузлів у РФ. Ми знали їх уразливості та ділилися цією інформацією із Силами оборони України", - наголосили українські партизани.

Читайте: В Росії партизани проникли в елітну дивізію Росгвардії: що знайшли

Дані, отримані від агента, продовжують допомагати обходити протиповітряну оборону супротивника та демілітаризувати російську армію.

"Але наша діяльність у даному військовому підрозділі не закінчилася. Агент залишив свою спадщину, яка дасть про себе знати", - попередили партизани.

Тим часом, як пишуть у соцмережах, цей центр попередження замерзає через відключене централізоване опалення внаслідок аварії на теплотрасі.

Нагадаємо, що системи протиповітряної оборони "Панцир С1", встановлені на дахах будинків у Москві, за певних обставин можуть влучити ракетами у висотні будівлі.

Вас може зацікавити :

"Все йде за планом?": у Москві на будівлі Міноборони з'явилися ППО, фото та відео

А що сталося? Соцмережі вибухнули фотожабами на тему встановлення систем ППО у центрі Москви

"Не Міноборони єдиним": у Москві продовжують встановлення ППО, фото