RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Суботній апокаліпсис: фото, відео та всі подробиці "пекельної" пожежі в Санкт-Петербурзі

У "північній столиці" РФ Санкт-Петербурзі, де нещодавно помер особистий геронтолог Путіна, вранці, 13 січня, почалася масштабна пожежа на великому складі товарів мережі Wildberries. Вогонь поширився на площу 70 тисяч квадратних метрів, а попередні збитки оцінюються в 10 мільярдів рублів.

Про це повідомляє ряд Telegram-каналів.

Читайте також: У Підмосков'ї та Ростові-на-Дону вночі сталась "бавовна": фото, відео та всі подробиці

Попередньо, пожежа почалась в одному з приміщень з холодильним обладнанням.

"Велика пожежа на складі Wildberries у пітерських Шушарах. Вогонь охопив тисячу квадратів. Пожежі надано підвищений рівень складності. Ліквідацією займаються 83 рятувальники та 20 одиниць техніки", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, вранці у суботу, 13 січня, у Пушкінському районі Петербурга розпочалася пожежа у складському комплексі Wildberries на Московському шосе, 153. За початковими даними МНС, вогонь охопив 1 тисячу квадратних метрів, пізніше він поширився на 70 тисяч квадратних метрів. Загорянню було присвоєно максимальний - п'ятий рівень складності. До гасіння залучили 286 осіб та 57 одиниць техніки.

Також повідомляється, що збитки від пожежі на складі Wildberries у Шушарах можуть становити 10-11 мільярдів рублів (близько 800 мільйонів доларів), що можна порівняти з сумою виплат Ozon після пожежі в серпні 2022 року.


Раніше "Апостроф" повідомляв, що невідомі безпілотники атакували Москву, біля будівлі міноборони та штаб-квартири ГРУ лунали вибухи.

  • Вас також може зацікавити:

Ранок почався не з кави: фото та відео потужної пожежі у Петербурзі

У Пскові та Брянську відбулась чергова "бавовна": відео та подробиці

Брянськ, добрий вечір: біля аеропорту свіжа "бавовна", відео