RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Росія точно не програє": "опонент" Путіна на виборах розповів, як буде закінчувати війну

"Опозиційний" кандидат на посаду президента РФ Борис Надєждін не збирається припиняти війну проти України і вважає, що в першу чергу потрібно "заморозити конфлікт", а потім "кілька років" обговорювати, де проходитиме кордон України та Росії.

Про це він заявив в інтерв'ю Юлії Латиніній.

Читайте також: "Останній демократ" або новий Гапон: як Путіну придумали зручного спаринг-партнера

"Росія СВО точно не програє. Відступати я не буду, давати наказ без узгодження позицій мирного договору. Буде мирний договір - давайте обговорювати. Не буде його - ми не відступатимемо, де є, там і закопаємося до закінчення переговорів", - заявив Надєждін у відповідь на питання, що він робитиме в першу чергу, якщо виграє вибори.

Він заявив, що це важка історія і для росіян, і для українців.

"Навіть може українцям буде важче, ніж нам. Тому що Росія війну, ой, не війну, а СВО точно не програє, так. А Україна досі думає, що військовим шляхом можна Крим повернути. Нічого цього не буде", - сказав "опозиціонер".

За словами Надєждіна, різниця між ним та Путіним у тому, що Путін досі хоче виграти військовим шляхом, а в його таких завдань немає.

"Путін досі віддає накази наступати, я таких наказів віддавати не буду. Це головна різниця. Але й відступати, між іншим, я теж не наказуватиму без узгодження позицій мирного договору. Буде мирний договір - давайте обговорювати. Не буде його - ми не відступатимемо, ні, де є, там і закопаємося до закінчення переговорів. Ось так. Тому що я президент Росії, а не України", - заявив він.

Також він додав, що, на його думку, насамперед потрібно зупинити вогонь, "заморозити конфлікт", а потім "кілька років" обговорювати, зокрема, де проходитиме кордон України та Росії.

"Запитаємо людей, які там живуть, і тих, хто там жили і втекли", - сказав Надєждін про окуповані армією РФ території України.


Раніше "Апостроф" повідомляв, що сотні людей вийшли на протест після резонансного вбивства у Якутську.

  • Вас також може зацікавити:

Кремль зібрався "денацифікувати" власну республіку: жорстка кампанія вже почалася

Башкирський бунт: до чого призведуть протести в російській глибинці

Чи буде посилення репресій? Експерт розповів, чого чекати на Росію після протестів башкирів