RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Теракт у Підмосков'ї: з'явилися фото пораненого підозрюваного та зброї, знайденої в авто

У мережі з'явилися фото зброї та одного із затриманих у Брянській області за підозрою у теракті в ТЦ "Крокус Сіті Холл".

Про це повідомляє низка російських Telegram-каналів.

Читайте також: Теракт у Підмосков’ї: що відомо на цей момент про бійню у Crocus City Hall

"За попередньою інформацією, "Рено", на якому пересувалися підозрювані, було виявлено вночі в районі дер. Хацунь Карачівського району Брянської області. Машина не зупинилася на вимогу співробітників і спробувала втекти. У ході переслідування був відкритий вогонь, машина перекинулася. Один терорист був затриманий на місці, решта зникла в лісі. В результаті пошуків приблизно о 3.50 було виявлено та затримано другого підозрюваного. Розшук решти триває. До операції підключені всі силові відомства", - написав депутат Держдуми РФ Олександр Хінштейн.

За його словами, в салоні "Рено" знайдено пістолет "ПМ", магазин до автомата "АКМ" та паспорти громадян Таджикистану. Також він опублікував фото зброї, знайденої в машині ймовірних терористів.

"Публікуємо перше фото розстріляного "Рено Симбол", який не зупинився на вимогу силовиків у районі села Хацунь Карачинського району Брянської області В авто були четверо чоловіків. Двох затримали, двоє втекли. Машина оглянута. У ній були пістолет та автомат", - йдеться у повідомленні.

дин із затриманих був спійманий внаслідок переслідування - 19-річний Мухаммадсобір Файзов. Його поранили. На фото - він в кайданках. Ліве око в нього не закривається через пошкодження. Наразі він перебуває у лікарні на операції. Файзов, як і інші терористи, хотіли втекти на територію України”, - пишуть у паблику.

"Глава ФСБ доповів Путіну про затримання 11 осіб, у тому числі всіх чотирьох терористів, які безпосередньо брали участь у теракті в "Крокус Сіті Холлі", - пишуть росіяни.

"Фото Renault, на якому, ймовірно, пересувалися терористи. І одного із затриманих", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що очевидець розповів про стрілянину в КСХ.

  • Вас також може зацікавити:

Перші хвилини теракту в Крокусі: відео очевидців

Свідома провокація Путіна: ГУР про теракт у ТЦ Крокус у Росії

Виламали двері, була паніка: очевидець розповів про перші хвилини після теракту в ТЦ Крокус