RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

В оточенні Путіна не вірять в "український слід" у "Крокусі": хто проти версії ФСБ

В оточенні російського диктатора Володимир Путіна не згодні з його версією про те, що за атакою в московському "Крокусі" є "український слід". Сумніви щодо причетності України до теракту висловили Дмитро Пєсков, Сергій Кирієнко та Микола Патрушев.

Про це пише Bloomberg, посилаючись на "чотирьох людей, які мають тісні зв'язки із Кремлем".

Читайте також: "Знаємо, хто це зробив": в США різко відповіли Путіну після теракту в Крокусі

У виданні вважають, що Путін має намір використати трагедію, щоб спробувати згуртувати росіян у війні з Україною. Проте практично ніхто в політичній та бізнес-еліті Росії не вірить, що за нападом стоїть Україна.

"Служби безпеки РФ знають, що це була "Ісламська держава", але після зауважень Путіна у них немає іншого вибору, окрім як виконувати накази та доводити причетність України чи Заходу", - цитує видання російського журналіста, експерта з діяльності спецслужб РФ Андрія Солдатова.

У російських пабліках також підтверджують версію Bloomberg, що нібито в особистих розмовах сумніви щодо причетності України до теракту висловили Дмитро Пєсков, Сергій Кирієнко та Микола Патрушев.

Вони зазначають, що просуватиме українську версію саме глава ФСБ РФ Олександр Бортніков, оскільки радий, що Путін не покарав його за теракт у "Крокус Сіті".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що американська розвідка підтвердила причетність ІДІЛ до теракту в підмосковному ТЦ "Крокус Сіті Холл".

  • Вас також може зацікавити:

Путін зробив заяву щодо теракту у "Крокусі" і згадав Україну

"Довго цей нікчема думав": Зеленський різко відповів Путіну після теракту у Крокусі

ФСБ видала фейк про підозрюваних у теракті та Україну: реакція ГУР