RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Жертвою теракту у "Крокусі" став полковник ГРУ, який воював проти України

Після поранення, отриманого під час теракту в московському "Крокус Сіті Холлі", помер полковник ГРУ Тимур М'ясников – він лише нещодавно повернувся з України.

Про це повідомили у телеграм-каналі випускників суворовських училищ, а також знайомий військового голова самарського відділення організації "Офіцери Росії" Артур Маліванчук.

За його словами, М'ясников був уражений трьома пострілами з пістолета. Він проходив лікування під наглядом медичного персоналу протягом трьох днів і згодом помер. Військовий вважався у списку постраждалих, опублікованому МНС у "Крокус Сіті Холлі" наступного дня після атаки терористів, 23 березня.

Читайте також: У Путіна назвали винних у теракті в "Крокус Сіті" - це не тільки Україна

За словами голови самарського відділення "Офіцерів Росії", полковник служив у третій бригаді спецназу Генштабу та "останні два роки знищував націоналістів на Донбасі". Він приїхав з фронту до Москви за кілька днів до теракту, щоб побачити сім'ю.

Перед відправленням на військову службу в Україну, за словами Маліванчука, М'ясников відслужив у Таджикистані та Косові. Згідно з інформацією, отриманою з російських баз даних, офіцер був зареєстрований за службовою адресою на вулиці Знам'янка, 19, що є будівлею Генерального штабу.

Раніше ми повідомляли, що американська розвідка підтвердила причетність ІДІЛ до теракту в підмосковному ТЦ "Крокус Сіті Холл".

  • Вас також може зацікавити:

Путін зробив заяву щодо теракту у "Крокусі" і згадав Україну

"Довго цей нікчема думав": Зеленський різко відповів Путіну після теракту у Крокусі

ФСБ видала фейк про підозрюваних у теракті та Україну: реакція ГУР