RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Росії дрони атакували військові аеродроми у Морозовську та Єйську

В ніч проти 5 квітня на Росії було неспокійно – безпілотники завітали до Єйська та Морозовська. Під ударом могли опинитись військові аеродроми, відомо про вибухи.

Про це передають російські Telegram-канали.

Читайте також: Рекордні удари по Росії: чи змінюють українські дрони стратегію війни

Зауважується, що загалом над Єйськом (Краснодарський край) чули понад 10 вибухів, росзмі зауважували, що це нібито працювало ППО.

Окрім вибухів приблизно о 3 годині ночі, місцеві жителі вказували також на звуки автоматної черги у районі місцевого аеродрому. Як висновок, вони вказали, що нібито вдалось запобігти спробі удару по території аеродрому в Єйському районі.

Telegram-канал "Николаевский Ванек" писав стосовно того, що саме на аеродромі в Єйську зосереджено кілька бортів СУ-25 і СУ-30СМ.

Окрім цього, в Морозовську Ростовській області також цієї ночі було гучно. Місцеві мешканці вказували на звуки вибухів та автоматні черги. Російські канали також писали, що це нібито робота ППО, зауважуючи, що в місті спостерігаються проблеми з електрикою у кількох районах. Вони також показали кілька кадрів того, як російський Морозовськ провів цю ніч, зауважуючи, що в результаті масованої атаки БПЛА є “прильоти" за містом.

Місцеві жителі зауважують, що під атакою міг опинитись місцевий військовий аеродром. Пізніше стало відомо, що губернатор Ростовської області підтвердив масовану атаку БПЛА на Морозовськ.

Варто зауважити, що в Морозовську Ростовської області розташований військовий аеродром. На аеродромі базуються фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М, Су-34.


Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що партизани пошкодили двигуни російських літаків в Криму.

  • Вас також може зацікавити:

Українські дрони над Татарстаном: куди прилетить наступна "пташка"

Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

Україна б'є по російських НПЗ дронами зі штучним інтелектом